Ed Sheeran are o pasiune pentru fotbal și a decis să investească într-o echipă de fotbal din Marea Britanie. Cântărețul va fi sponsorul oficial al clubului Ipswich Town. 

Ed Sheeran a decis să se implice în fotbal și să investească în echipa sa de suflet. Clubul Ipswich Town a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că Ed Sheeran va fi sponsor oficial al echipei, iar numele lui se va regăsi pe tricourile jucătorilor, atât la echipa masculină, cât și la cea feminină. ”Clubul este parte a comunității și acesta este felul prin care îmi arăt susținerea. M-am bucurat întodeauna de vizitele mele la Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo imediat ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane. Odată cu venirea noilor investitori din Statele Unite, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii Ipswitch, inclusiv pentru mine”, a declarat artistul. 

S-a lăsat cu lacrimi. Ed Sheeran a cântat o piesă compusă în carantină și a plâns. Ai văzut momentul?

Nu este singura veste pe care fanii lui Ed Sheeran au primit-o în ultima perioadă. Artistul a dat indicii despre un nou album și despre un posibil turneu, pe care l-a programat pentru anul viitor. Unii dintre cei care îl urmăresc au mers mai departe cu presupunerile și sunt convinși că Sheeran a lucrat nu la unu, ci la două albume noi în ultimul timp.