Tocmai atunci când credem că nu se poate mai mult de atât, vine Miley Cyrus și ne demonstrează că mereu este loc de mai mult. Urmăritorii artistei sunt obișnuiți cu pozele provocatoare pe care le postează, dar de data asta, Miley a întrecut orice limită.

De unde lucru sigur nu duce lipsă Miley Cyrus: de excentricitate. Artistei îi place să fie mereu în centrul atenției, fie că este vorba de a face asta prin show-uri sau prin modul de afișare pe Instagram. Miley a renunțat de multe ori la haine spre deliciul fanilor, dar acum pare că și-a făcut un obicei din asta.

Fosta Hannah Montana s-a afișat goală în cadă, doar cu o mască pe față. Chiar dacă nu a lăsat totul la vedere, imaginea aceasta nu face decât să o înscrie din nou în topul vedetelor lipsite de inhibiții. De când este burlăciță, lui Miley pare că nu îi mai pasă deloc de modul în care se afișează în online și nici de criticile pe care le primește de cele mai multe ori.

”Să fii singur nu este cool. Hey, fac fix ce îmi place!”, a fost replica lui Miley, venită, probabil, în urma miilor de întrebări primite despre relațiile ei.