Miley Cyrus stârneşte rumoare în jurul unui subiect despre care nu s-a comentat prea mult până acum. E deranjată și în prezent de faptul că n-a avut o copilărie ca toți ceilalți.

Miley Cyrus spune că este frustrată şi acum pentru rolul din Hannah Montana. A avut o copilărie supra expusă și spune că a fost probabil cea mai prost plătită actriță din Hannah Montana, serialul Disney care a făcut-o celebră. „M-a distrus psihic. Din cauza asta ceva e greşit la mine acum şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă“. Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu recent, în care a vorbit deschis despre cea mai mare frustare din carieră și despre momentele în care era văzută ca având dublă personalitate - Hannah Montana și Miley Cyrus.

La momentul respectiv, Miley spune că nu a fost deranjată, ba din contră. Era ceva de genul: "Wow! O sa fiu pe Disney! Da, vreau asta!". Artista a declarat că a început să simtă lipa banilor atunci când au început să o urmărească paparazzi şi trebuia să fie mereu aranjată.