Fiecare persoană face față unei despărțiri în felul ei. În timp ce unii se simt triști și singuri, Miley Cyrus a ales să treacă peste despărțirea de Liam într-un mod unic. Artista și-a făcut un tatuaj.

Nu se știe dacă Miley vrea să păstreze mereu amintirea perioadei în care forma un cuplu cu Liam, ori dacă vrea să își amintească de Kaitlynn Carter.

După despărțirea oficială și după ce Liam a depus actele de divorț, Miley a trecut pragul celebrului artist tatuator, preferatul vedetelor, Dr Woo și a decis că este momentul să mai adauge un tatuaj colecției sale. Dr Woo a declarat că tatuajul este un stemă Visconti, simbolul orașului Milano. Fanii cred că Miley a ales să își facă acest tatuaj pentru Kaitlynn Carter, mai ales că după despărțirea de Liam, cele două au fost în vacanță în Italia.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, la aproape un an după ce și-au unit destinele și se pare că lucrurile nu stăteau prea bine între ei de mai mult timp, dar au făcut tot ce le-a stat în putință să își salveze relația.