Miley Cyrus demonstrează, încă o dată, că poate trece extrem de repede peste o despărțire. După ce s-a combinat cu Cody Simpson, Miley a făcut un gest prin care le arată tuturor că Liam ține de domeniul trecutului.

Miley Cyrus este o fană a tatuajelor și a mai adăugat unul la colecție. Artista a apelat la celebrul artist tatuator Daniel Winter și a decis să își scrie permanent pe mână ”freedom”. Artista a vrut să îi demonstreze lui Liam Hemsworth că nu mai simte nimic pentru el. Miley a declarat că a inspirat-o versul din piesa ”Mother’s Daughter”, “So don’t f— with my freedom.”

În august, Liam Hemsworth a depus actele de divorț și a făcut pasul final pentru a se depărți, oficial, de Miley Cyrus. Cei doi erau căsătoriți de mai puțin de un an, iar după despărțire, atât Miley cât și Liam și-ayu găsit alți parteneri. 

Oricât de simplă a fost această despărțire pentru cei doi, în realitate, lucrurile sunt un pic mai complicate. Avocatul lui Liam a primit o înștiințare că procesul de divorț nu este complet. Potrivit acesteia, Liam va trebui să îi trimită lui Miley câteva documente pe care să le semneze, iar apoi va continua procesul. Următoarea întâlnire era programată pentru data de 21 ianuarie, însă Liam ar putea să nu se prezinte la tribunal dacă Miley va dori să semneze actele. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREEDOM #freedom #mothersdaugter #mileycyrus #singleneedle #delicatelysharp #tattoo

A post shared by winterstone (@winterstone) on