Aproape că nu ne mai surprinde nimic la Miley Cyrus. Artista a reușit să le bifeze pe toate până la vârsta de 27 de ani, dar tocmai când lucrurile s-au mai calmat, fosta soție a lui Liam Hemsworth a aruncat bomba.

Miley Cyrus a făcut ce-a făcut și ne-a lăsat pe toți cu gura căscată. În ultimul timp, artista și-a valorificat imaginația la maxim, iar drept dovadă stau piesele și live-urile super cool pe care le face. Dar cum nu poate fi totul numai lapte și miere, Miley Cyrus a început să dea totul din casă, chiar și lucrurile mai puțin credibile.

Miley a fost un fel de Toma necredinciosul până când a avut parte de o experiență pe care nu mulți au ocazia să o trăiască. ”Conduceam spre San Bernandino cu prietenul meu și, dintr-o dată, am fost loviți de ceva care semăna cu un OZN. Sunt destul de sigură de ceea ce am văzut. Recunosc, am cumpărat niște iarbă de la un tip cu o rulotă, ar putea fi și asta cauza. Avea multe lame mari și galbene în față. L-am văzut zburând și l-a văzut și prietenul meu. M-a privit și, pentru un moment, am avut contact vizual. Asta m-a șocat. A fost ciudat să privesc ceva în ochi fără să știu ce e.”, a declarat Miley pentru publicația Interview.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Under everything’s just another human being.... 🧚🏻 @mtv Backyard Sessions Unplugged

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on