Miley Cyrus nu duce lipsă de sinceritate. Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor și a spus prin ce momente grele a trecut în perioada divorțului de Liam Hemsworth.

Divorțul dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth i-a luat prin surprindere pe toți. Cei doi păreau #couplegoals, dar lucrurile nu mai erau atât de roz între ei. Liam a fost cel care a făcut primul pas către ruptură și a depus actele de divorț.

Miley a fost invitată la podcastul lui Joe Rogan Experience și a profitat de ocazie pentru a le spune tuturor cum a fost pentru ea episodul divorțului. După ce i-a spus ”adio” lui Liam Hemsworth, Miley a mai fost într-o relație cu Kaitlynn Carter și Cody Simpson, dar acestea nu au durat prea mult.

”Recent am trecut printr-un divorț care a fost public. A fost dificil că eu și persoana pe care am iubit-o ne-am dat seama că nu ne mai iubim atât de mult așa cum obișnuiam să o facem. Relația a fost un lucru de care aveam nevoie și nu pentru că eram mai îndrăgostiți, ci pentru că intervenise comfortul. Pot să am singură grijă de mine pentru că am bani, am toate lucrurile de care aș avea nevoie”​, a spus Miley.