Miley Cyrus a avut parte de o surpriză în weekend din partea lui Billie Eilish. Artista a fost impresionată de faptul că Miley a ales să interpreteze o piesă de-a ei și a ținut să îi mulțumească.

Faptul că Miley Cyrus este super talentată nu mai este un secret pentru nimeni. Într-o ediție Live Radio Month a BBC Radio 1, artista a renunțat pentru câteva momente la piesele ei și a ales că cânte ”my future” de la Billie Eilish.

Interpretarea lui Miley a ajuns și la Billie Eilish care a fost plăcut impresionată și a ținut să îi mulțumească artistei, trimitându-i un buchet de flori. Miley a fost luată prin surprindere de gestul lui Billie și a postat imediat pe Facebook buchetul primit alături de mesajul: ”Starul Billie Eilish mi-a trimis cel mai frumos buchet de flori. Efectiv mi-ai făcut ziua mai frumoasă! Te apreciez și îți apreciez munca!”

"Iubesc când un artist contemporan este pasionat de trecut și acel cântec este ușor inspirat de jazz, lucru care îmi place. Ideea pe care am mers de-a lungul carierei mele este ca întotdeauna să aduc recunoștință și omagiu muzicii care ne-a făcut artiștii care suntem astăzi", a explicat Miley Cyrus alegerea pieselor la BBC Radio 1.