Pe Dolly Parton o știm cu toții din celebrul serial Hannah Montana. Chiar dacă între ea și Miley Cyrus nu există o relație de rudenie propriu-zisă, cele două se înțeleg de minune. Acum, mai mult ca niciodată, Miley are motive să fie mândră de nașa ei.

În plan muzical, Dolly Parton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este o emblemă a muzicii country și a reușit să se numere printre preferatele publicului young datorită aparițiilor în Hannah Montana. Dolly este cunoscută pentru implicarea ei în diverse activitați umanitare și pentru numeroasele donații pentru organizații non-guvernamentale.

Pandemia a afectat-o foarte mult pe Dolly Parton. Artista country a simțit că este timpul să facă un pas important pentru ca lucrurile să revină la normalitate cât mai repede. Nașa lui Miley Cyrus nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să contribuie cu bani pentru unul dintre cele mai importante lucruri din perioada aceasta. Mai exact, Dolly s-a oferit să finanțeze vaccinul anti COVID-19 produs de compania farmaceutică Moderna.

Povestea din spatele finanțării este una foarte interesantă. În 2013, Dolly a suferit un minor accident de mașină. Atunci, artista l-a cunoscut pe medicul Naji Abumrad. După ce și-a revenit, Dolly și medicul au rămas prieteni și au descoperit că au pasiuni comune.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)