Deși au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, Miley și Liam s-au despărțit și și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Miley Cyrus trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul australian Cody Simpson și a aflat de relația pe care o are fostul ei soț.

 Liam Hemsworth a fost văzut în compania actriței Maddison Brown, dar se pare că acest lucru nu o afectează deloc pe Miley Cyrus. Mai mult decât atât, aceasta a spus că nu are timp și nici nu vrea să se gândească la asta.

”Liam era mai conservator decât Cody și ea realizează că acum, fiind mai matură, s-a schimbat. Este foarte fericită cu Cody. Este în siguranță și este ușor pentru ea. Îl știe pe Cody de ani de zile și familia ei îl cunoaște de când erau copii. Ea și Cody au o istorie. Este un lucru complet diferit pentru ea față de Liam și ei se distrează împreună, iar acesta este lucrul de care are nevoie Miley. Nu este nimic foarte serios și vor vedea unde va duce, dar ei chiar se plac și au o chimie bună”, a declarat o sursă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tat Queen / King 👸🏼🤴🏼@billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on