Acasă la Billie Eilish, talentul este trăsătură de familie. Se pare că nu doar artista cucerește toate topurile, ci și fratele ei, Finneas. Finn preferă să stea în umbră și să compună muzică. Iar rezultatele nu întârzie să apară.

Finneas este cunoscut în lumea artiștilor de peste Ocean. Nu, nu ca fiind fratele lui Billie Eilish, ci ca fiind unul dintre cei mai buni compozitori. Finn a lucrat și cu Justin Bieber; iar faptul că sora lui este celebră a fost doar un mare plus pentru el. Acum, cei de la Billboard au tras linie și au ajuns la o concluzie care nu poate decât să-l bucure pe Finneas.

Fratele lui Billie Eilish a devenit primul producător care a stat 100 de săptămâni în topul Billboard. Totul, datorită pieselor pe care le-a compus. Acum, acesta a reintrat în topul cu două piese, ambele compuse pentru sora lui. Este vorba despre „TV” și „The 30th”, piese ce i-au propulsat direct pe locul 23.

 

 

Finneas a câștigat primul lui Premiu Oscar

Billie Eilish se poată lăuda cu unul dintre cele mai râvnite trofee din industria în care activează și anume, un premiu Oscar. Artista împreună cu fratele ei au câștigat trofeul la categoria „Best Original Song”. Piesa „No time to die”, de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, le-a purtat noroc. Billie și Finneas le-a mulțimit tuturor în discursul lor și au fost mai mult decât emoționați.

În doar 5 zile de la lansarea pe canalul ei oficial de Youtube, piesa ”No time to die” a adunat 27 de milioane de vizualizări. Billie le-a spus fanilor că nu a fost greu să scrie o astfel de piesă; atâta timp cât există sursă de inspirație, nimic nu este imposibil.

„Nici nu am realizat când a trecut timpul. Doar ce am început să scriu la ea și am ajuns la concluzia ca am și terminat. A durat doar 3 ore. Am vrut să scriu o piesă despre James Bond care să reziste în timp. În cariera unui artist, nu apar în fiecare zi șanse de a compune piese pentru James Bond. Atât eu cât și fratele meu, Finneas am dat tot ce am putut ca să demonstrăm că am meritat această șansă.”, a declarat Billie.

#milestone. Finneas, record în topul Billboard. Totul i se datorează surorii lui, Billie Eilish
Hepta