Lori din Onești este într-o continuă vacanță. Artista proaspăt întoarsă din Mexic a pus din nou degetul pe hartă și a ales o locație exotică. Jurata X Factor are o companie pe măsură.

2021 a început foarte bine pentru Loredana Groza. Jurata X Factor și-a făcut bagajele, din nou și a plecat în vacanță. De data asta, Lori îmbină utilul cu plăcutul. Cel puțin, așa reiese din cea mai recentă postare a divei de pe Instagram. Loredana a plecat în Maldive alături de buna ei prietenă, Ema Uta.

Artista deja se laudă cu un nou proiect, cel mai probabil, este vorba despre filmarea unui videoclip. Jurata a postat deja prima imagine din clip în care apare în brațele unui bărbat misterios, dar fanii nu trebuie să își facă griji. Totul face parte din scenariu.

Artista a postat pe Instagram o serie de imagini din paradisul tropical, iar aprecierile nu au încetat să apară. Loredana și Ema Uta, makeup artistul preferat al vedetelor, nu sunt la prima lor escapadă împreună. Cele două s-au distrat de minune la finalul anului trecut în Tulum, acolo unde i-au innebunit pe toți cu formele lor de invidiat. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)