Echipa lui Demi Lovato a lansat prima declarație oficială, după ce artista a ajuns la spital ca urmare a unei supradoze de droguri.

Un purtator de cuvant al lui Demi Lovato a declarat pentru NBCNews: "Demi și-a revenit și alături de familia ei, vrea să vă mulțumească tuturor pentru iubire, rugăciune și sprijin. Unele dintre informațiile apărute în presă sunt incorecte, iar familia cere să îi fie respectată intimitatea".

Fosta stea Disney a fost spitalizată astăzi, aparent, ca urmare a unei supradoze. Inițial, TMZ a informat că Demi Lovato luase heroină, dar că a supraviețuit, însă surse apropiate artiste au negat, astfel că TMZ și-a retras în cele din urmă afirmațiile.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru the Hollywood Reporter că a răspuns unui apel la ora 11:39, la Hollywood, pentru o femeie de 25 de ani. Când paramedicii au găsit-o, ea a fost declarată inconștientă și au folosit narcan pentru a o revigora, un medicament folosit adesea pentru a contracara supradozele de droguri.