În timp ce toată lumea se întreabă dacă mai formează sau nu un cuplu cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez transmite mesaje ascunse și a dansat pe melodia unui fost iubit. Diva s-a relaxat la piscină într-o destinație exotică și a postat câteva story-uri în care pe fundal se aude o piesă de la Drake. 

Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru pelicula ”Shotgun Wedding”. În weekend, artista a profitat de soare și de pauza de filmare pentru a se relaxa la piscină. Diva de 51 de ani a postat un story în care savura un cocktail și asculta melodia de la Drake și DJ Khaled, ”Pop Star”. În timp ce unii nu au băgat în seamă detaliul, alții au fost convinși că J. Lo nu a ales întâmplător melodia pe care să facă story. Drake și J. Lo au avut o relație de câteva luni, iar el a rămas atât de marcat după despărțire, încât a scos o melodie despre idila lor. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la începutul anului 2017, după ce presa de peste Ocean scrisese că și-ar fi petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Relația s-a consumat relativ repede, dar Drake nu a putut să o uite prea ușor pe divă.

Palmares. Toți bărbații celebri cu care s-a iubit Jennifer Lopez. Cu cine s-a potrivit cel mai bine?

La scurt timp după despărțirea de Drake, J. Lo s-a combinat cu Alex Rodriguez, cu care s-a și logodit în 2019. După ce au amânat nunta de două ori și s-a zvonit că el ar fi înșelat-o, nimeni nu mai știe sigur dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu. Iar story-urile postate acum nu fac decât să adâncească misterul.