Seara trecută a fost una specială pentru vedetele de peste Ocean. Cel mai așteptat eveniment al anului a așternut covorul roșu pentru cele mai imporante nume din industrie și, așa cum probabil era de așteptat, surorile Kardashian au semnat și ele prezența.

Kendall Jenner și Kim Kardashian sunt unele dintre veteranele evenimentelor de tipul MET Gala. Cele două aproape că nu au ratat în niciun an defilarea pe covorul roșu de la MET, iar anul acesta cu siguranță au reușit să atragă atenția tuturor. În timp ce Kendall a optat pentru o rochie transparentă și prețioasă, Kim Kardashian i-a șocat pe toți cu apariția ei. Fosta parteneră a lui Kanye West s-a afișat așa cum și-a obișnuit deja fanii, într-o ținută all black cu mască pe față care nu a lăsat nimic la vedere.

Kendall și Kim nu au ratat ocazia să se fotografieze împreună, iar asta a fost ocazia perfectă pentru ca fanii să înceapă să facă glume pe seama celor două. Ținutele celor două au fost în contrast, iar fanii au glumim foarte multe pe seama faptului că modelul Kendall a plecat în oraș la pachet cu depresia ei.

Tu ce zici?