Orice ar face, Delia stârnește un val de reacții în mediul online. Cei care o urmăresc pe social media nu duc lipsă de imaginație, iar unele dintre fotografiile ei atrag comentarii care mai de care mai... originale din partea fanilor. 

Delia și-a pus pe jar fanii de pe Instagram cu o fotografie pe care a postat-o pe feed. Imaginea este, cel mai probabil, cover-ul piesei ”Racheta”, pe care Delia a vândut-o recent sub formă de NFT, așa că Delia a pozat artistic, cu un accesoriu pe care fanii l-au remarcat imediat. Artista apare cu o glugă argintie, iar celor care o urmăresc atât le-a trebuit! Comentariile în care internauții găseau diverse asemănări între ținuta Deliei și diverse alte obiecte au curs. 

Seamănă, dar nu răsare. Șapte chestii de la care s-ar fi putut inspira Delia atunci când s-a vopsit în două culori

”Ai reciclat folia de aluminiu de la friptura de miel? No offence, dar așa arată”, ”Elon îți va face un discount frumușel la călătoria cu Starship”, ”Momentul acela când faci pește în folie de aluminiu la grătar și ai uitat să împachetezi capătul”, ”Te-ai vaccinat și acum pui folie de aluminiu, să nu mai primească semnal Bill Gates” - iată doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Delia. Deși de multe ori le răspunde celor care îi scriu astfel de comentarii, de data aceasta nu le-a dat nicio replică, semn că, probabil, și pe ea au amuzat-o asemănările, dar nu a simțit nevoia să le închidă gura răutăcioșilor.

Tu cu ce crezi că seamănă?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)