Ariana Grande nu postează zilnic pe Instagram, dar și când o face primește toate like-urile din lume. Artista a postat un colaj cu daily pics și, așa cum era de așteptat, nu puteau lipsi din outfit celebrele cizme lungi. De data asta, ținuta a făcut-o pe Ariana să se ducă cu gândul la SpongeBob.

Ariana Grande și-a pus fanii pe gânduri. După ce le-a ascuns faptul că s-a căsătorit cu Daltom Gomez, acum Arianatorii cred că artista va da voce personajului din desene SpongeBob. Nimic nu este întâmplător pe Instagramul Arianei, așa că postarea unui edit cu Sponge care poartă cizme asemănătoare ei nu poate fi pură coincidență. Fanii artistei se așteaptă că Ari să fie vocea lui Sponge în proiectele viitoare, mai ales că artista are câteva persoanaje pe care le-a dublat până acum.

Totuși, Ariana nu a precizat nimic concret legat de un nou proiect animat, așa că fanii nu au avut de ales decât să se tocească butonul pentru ținuta pe care artista a decis să o poarte la filmările pentru The Voice.

PATRU personaje animate dublate de Ariana Grande. Ți-ai dat seama că este vocea ei?

Pe lângă postarea cu Sponge, Ariana le-a arătat fanilor primul videoclip cu soțul ei, Dalton Gomez. Artista l-a ținut destul de departe de ochii curioșilor, dar atunci când ești soțul Arianei Grande celebritatea vine la tine fie că vrei, fie că nu vrei. Dalton și Ari erau în mașină și se distrau de minune, iar asta s-a văzut ți în filmulețul postat. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și, după ce au simțit că sunt suflete pereche, au decis să își unească destinele în Montecito, acasă la Ariana.