Megan Thee Sallion a dat lovitura pe TikTok. Piesa ei, ”Savage” a devenit virală și s-a bucurat și de un remix cu Beyonce. Recent, artista a trecut prin clipe de coșmar pe străzile din Hollywood.

Atacul în care a fost implicată artista a avut loc pe 12 iunie. Megan nu și-a ținut fanii prea mult în suspans și a vorbit cu ei despre acest incident pe Instagram.

”Povestea care tot circulă, despre ce s-a întâmplat duminică dimineață, este inexactă și aș vrea să clarific. Duminică dimineață am suferit răni cauzate de o armă de foc, ca rezultat al unei crime care a fost înfăptuită împotriva mea, cu intenția de a-mi face rău fizic. N-am fost nicio clipă arestată, polițiștii m-au dus la spital, unde am fost operată pentru a scoate gloanțele din mine. Sunt incredibil de recunoscătoare că sunt în viață și că mă voi recupera complet, dar e important să clarific detaliile despre acea noapte traumatizantă. Acum mă concentrez pe recuperare, ca să mă pot întoarce la viața mea normală și să fac muzică cât de curând posibil.”, a declarat Megan.