Zilele trecute, Megan Thee Stallion a tras sperietura vieții ei. Artista a decis să le explice fanilor care este adevărul din spatele incidentului în care ea a fost împușcată.

Megan Thee Stallion a postat un mesaj lung pe Instagram în care a explicat ce s-a întâmplat duminică dimineața. Tory Lanez a fost arestat pentru posesie ilegală de armă, iar ea se afla cu el în mașină, amândoi fugind de la o petrecere încheiată cu focuri de armă. 

”Povestea care tot circulă, despre ce s-a întâmplat duminică dimineață, este inexactă și aș vrea să clarific. Duminică dimineață am suferit răni cauzate de o armă de foc, ca rezultat al unei crime care a fost înfăptuită împotriva mea, cu intenția de a-mi face rău fizic. N-am fost nicio clipă arestată, polițiștii m-au dus la spital, unde am fost operată pentru a scoate gloanțele din mine. Sunt incredibil de recunoscătoare că sunt în viață și că mă voi recupera complet, dar e important să clarific detaliile despre acea noapte traumatizantă. Acum mă concentrez pe recuperare, ca să mă pot întoarce la viața mea normală și să fac muzică cât de curând posibil.”, a declarat Megan.