Lidia Buble nu se mai ascunde, cel puțin așa cred cei care îi urmăresc fiecare mișcare pe social media și care au pus cap la cap indiciile și au tras concluzia: Bubbly e îndrăgostită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Cei doi au fost în vacanță la Ibiza pentru a doua oară vara aceasta și, chiar dacă nu au postat fotografii în care apar împreună, s-au fotografiat în aceleași locuri, în același timp. Unde mai pui că, atunci când unul dintre ei postează ceva, celălalt dă imediat like și comentează cu subînțeles. La una dintre cele mai recente fotografii postate de Lidia, cineva i-a comentat: ”Abia aștept o poză și cu pălăriosul”, făcând referire la actor, iar răspunsul artistei a venit sub formă de două emoji-uri, unul dintre ele fiind o inimioară. 

Too hot to handle! Lidia Buble s-a lăsat fotografiată fără sutien, la plajă. Iubitul ei nu s-a putut abține

Cel care a cucerit-o pe Lidia și a făcut-o să zboare la Ibiza pentru a doua oară vara aceasta pentru a fi împreună are 37 de ani. A jucat în câteva filme și seriale de succes, însă cel mai cunoscut rol al lui este cel din serialul spaniol ”Vis a Vis”, produs de aceeași echipă care a făcut și ”La Casa de Papel”. Serialul este filmat într-o închisoare pentru femei din Spania, iar Harlys joacă rolul unui polițist din penitenciar. Actorul este cu nouă ani mai mare decât iubita lui, iar coincidența supremă face ca amândoi să aibă aceeași zodie: gemeni. Ba chiar își sărbătoresc zilele de naștere la două zile distanță, Lidia Buble fiind născută pe 9 iunie, iar Harlys - pe 11 iunie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)