MET Gala este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Pentru majoritatea vedetelor de pe covorul roșu, MET Gala era ocazia perfectă de a-și etala cele mai glam ținute, doar că anul acesta lucrurile stau diferit.

Pandemia a schimbat regulile jocului și in cazul evenimentelor mari. În timp ce unele au decis să se desfășoare în online, altele forțează nota și vor să păstreze tradiția. MET Gala este unul dintre evenimentele care nu s-au lăsat intimidate de pandemie și au găsit soluția perfectă pentru o desfășurare în condiții cât de cât apropiate de normalitate.

MET Gala va avea loc anul acesta, așa că vedete nu au de ce să își facă griji. Dacă până acum eram obișnuiți ca evenimentul să aibă loc la începutul lunii mai, anul acesta vedetele vor pășii pe covorul roșu la începutul lunii septembrie, dar și anul viitor în mai. Organizatorii au decis să împartă evenimentul în două etape pentru a evita aglomerarea. Tema primei etape este ”In America: A Lexicon of Fashion”, iar pentru cea de-a doua, vedetele vor trebui să abordeze ”In America: An Anthology of Fashion”.

Evenimentul din septembrie va fi prezentat de Gorman, alături de Billie Eilish, Timothée Chalamet, Naomi Osaka și Amanda Gorman, dar și de gazdele de onoare, Tom Ford și Adam Mosseri. Biletele au avut un preț destul de piperat, între 30.000$ cele basic și 275.000$ cele care includeau și masă rezervată. Chiar dacă sumele nu sunt deloc mici, toate biletele sunt sold out deja.