Emi de la Noaptea Târziu a demonstrat că este un romantic incurabil. Artistul și-a cerut iubita de soție pe „Drumul Împăraților” din „Asia Express”, iar momentul a fost unul emoționant. Mulți au fost surprinși să afle că Emi face pasul cel mare, având în vedere că acesta nu a arătat-o prea mult pe aleasa inimii lui.

Spre deosebire de colegul lui, Cuza, Emi a decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Artistul este într-o relație de câteva luni, dar a simțit că totul a evoluat atât de bine și lucrurile au mers într-o direcție atât de firească, încât a decis să facă pasul cel mare. Prietenul lui Cuza a îngenuncheat prima dată în fața camerelor de filmat din „Asia Express”, apoi acasă, în fața Mădălinei.

Mădălina nu este genul de persoană căreia să îi placă să petreacă timp în fața reflectoarelor. Tânăra este medic de profesie și activează ca voluntar în cadrul Serviciului de Ambulanță București. Mădălina a apărut în viața lui Emi când acesta se aștepta cel mai puțin și a fost fix persoana de care avea nevoie pentru a-l echilibra și a-i aduce liniștea.

„Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani împreună.”, a spus Emi în „Asia Express”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina G. (@dr.madalinag)