Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că milioanara Kylie Jenner este una dintre fruntașele Instagramului. Aceasta și-a ridicat un adevărat imperiu datorită social media și tocmai când credea că nu mai poate fi întrecută, inevitabilul s-a produs.

Pe Instagramul lui Kylie Jenner, milioanele de vizualizări și like-uri apar instant. Kylie se poate lăuda cu unul dintre cele mai urmărite conturi din întreaga lume, dar în ultima perioadă cifrele nu mai arată la fel de bine pentru ea. După ce a fost detronată de pe prima poziție din topul tinerilor miliardari și nici nu mai este cea mai bine plătită vedetă din social media, Kylie primește o altă veste proastă din partea Instagram.

O româncă a întrecut-o pe Kylie Jenner în vizualizări la videoclipuri. Lorena Șerban este o adolescentă din Cluj care își petrece timpul pe TikTok, tot acolo unde a descoperit și faima. Lorena recrează cele mai cool trenduri de pe TikTok, iar unul dintre videoclipul postat anul trecut a ajuns la peste 100 de milioane, întrecând-o pe Kylie Jenner. În timp ce Kylie se poate lăuda cu 77 de milioane de vizualizări, Lorena poate spune că i-a liuat fața cu un videoclip care ocupă locul doi în topul mondial al celor mai vizualizate videoclipuri de pe Instagram. 

Lorena are 23 de ani și a primit anul trecut premiul Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account. Lorena Șerban a absolvit facultatea de Nutriție și Dietetică UMF Cluj și este instructor de zumba.