Sunt mulți artiști pe listă care ar trebui să mulțumească TikTok-ului pentru succesul pe care îl au. Kali Uchis este doar unul dintre exemplele care s-au remarcat pe TikTok, iar viralizarea pieselor i-a garantat imediat succesul.

Kali Uchis a dat lovitura cu piesa ”telepatia” și nu s-a oprit acolo. Artista a bifat diferite colaborări, iar acum a făcut echipă cu SZA și au lansat ”fue mejor”. Cele două speră ca piesa lor să devină virală, mai ales că pe TikTok, Kali a făcut mereu furori.

Pe numele ei Karly-Marina Loaiza, artista își stilizează singură fotografiile și art work-urile albumelor pe care le-a lansat. Numele de scenă a fost ales la sugestiile tatălui ei, iar piesa ”telepatía” este inclusă pe albumul “Sin Miedo” care a debutat pe primul loc în Billboard Top Latin. 

Încă din liceu Kali a cochetat cu pianul și saxofonul și a fost membra unei trupe de jazz. Uchis nu s-a dat bătută și perseverența ei a fost răsplătită. În 2018, artista a cântat în deschiderea ”L.A To The Moon Tour”, turneu susținut de  Lana Del Rey.