Bella Poarch a descoperit faima dintr-o joacă. Adolescenta a îndrăznit să își facă cont pe TikTok după ce a primit obsesiv videoclipuri de la prietenii ei. De atunci și până la celebritatea de care se bucură azi a mai fost un singur pas.

Bella Poarch este unul dintre idolii generației Z care petrece majoritatea timpului pe TikTok. Vedeta în vârstă de 24 de ani a cucerit TikTok-ul din prima, iar primul ei videoclip, ”Soph Aspin Send” este cel mai apreciat videoclip de pe întreg TikTok-ul. Bella a decis că acum este momentul perfect să profite de faimă și a călcat pe urmele adversarei ei, Addison Rae și s-a lansat în industria muzicală. Starul TikTok a lansat acum o lună piesa ”Build a B*tch” care are aproape 200 de milioane de vizualizări și a devenit cea mai mare debut din istoria Youtube-ului.

Debut. Face senzație pe TikTok, iar acum vrea să cucerească topurile. Bella Poarch a lansat prima ei melodie. Sună bine?

Bella are aproape 74 de milioane de urmăritori pe TikTok și 1,6 miliarde de like-uri. Tânăra s-a născut în Filipine și a fost crescută de bunica ei până la vârsta de trei ani, atunci când a fost adoptată de familia ei actuală. Tatăl ei adoptiv este de origine americană, iar mama ei adoptivă este filipineză. Bella a locuit la fermă cu familia ei formată din cele două surori vitrege și fratele ei. Tânără a recunoscut că avea multe responsabilități la fermă și că surorile ei vitrege aveau regim preferențial.

@bellapoarch

I ❤️ Vegas

♬ Backyardigans x Migos x Little Einsteins - Finli Drapper Music