Zac Efron nu mai are nevoie de vreo prezentare. Fostul membru al familiei Disney a rămas în industria filmelor și a reușit să bifeze câteva producții de succes, printre care și documentare pentru Netflix.

Zac Efron a scris istorie cu rolul lui Troy Bolton din High School Musical. Actorul a format un cuplu cu Vanessa Hudgens, colega lui de pe platourile de filmare și au fost pentru mult timp preferații adolescenților. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separte și, în timp ce Vanessa postează imagini cu noul ei iubit, Zac nu este la fel de norocos. Actorul le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu sora lui mai mică, Olivia și a topit inimile tuturor cu imaginea pe care a postat-o. 

Este pentru prima dată când Zac postează imagini cu familia, iar micuța Olivia a adunat sute de mii de like-uri. Nu multă lume știe că Zac are un frate, Dylan Efron și o soră, Olivia. Zac nu a fost singurul care a vrut să cucerească internetul cu ajutorul micuței. Și Dylan a postat un videoclip cu Olivia în descrierea căruia a scris ”Family time. Cred că Olivia este deja un model”.

Chiar dacă pandemia i-a dat pe mulți peste cap, Zac nu se poate plânge. Actorul a avut agenda destul de plină, iar acum și-a anunțat fanii că în pandemie a filmat la o nouă producție. ”Firestarter” este un film de groază care se bazează pe romanul lui Stephen King și este regizat de Keith Thomas. Momentan, nu a fost anunțată o dată oficială a lansării.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)