Anul 2021 a fost un an greu pentru toți artiștii, dar se pare că Dua Lipa a găsit colacul de salvare. Albumul artistei, ”Future Nostalgia” i-a purtat noroc, a avut piese în topuri, iar dorința fanilor de a ști cât mai multe despre ea nu a încetat.

Cu câteva luni în urmă, Dua Lipa a fost invitată de cei de la Weird într-un episod special în care artista a trebuit să răspundă celor mai căutate lucruri pe Google despre ea. Fanii au avut curiozități legate de numele ei real, dacă știe să vorbească spaniolă și cum se numesc frații ei.

Dacă nu știați deja, Dua Lipa nu este singură la părinți. Artista are o soră și un frate, Rina Lipa și Gjin Lipa. Chiar dacă cei doi nu sunt la fel de talentați precum Dua la muzica, cumva tot îi calcă pe urme. Rina, sora mai mică a artistei este model, cochetează cu dansul și cu actoria și este o prezență destul de cunoscută în online.

Deși nu obișnuiește să își expună frații pe contul personal de Instagram, de data asta, Dua nu s-a putut abține și a postat un videoclip cu sora ei. Rina Lipa a bifat o nouă campanie publicitară, iar sora ei mai mare a fost foarte mândră de reușita ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)