Fanii lui Justin Bieber cred că știu totul despre el, dar sunt departe de adevăr. Artistul ține foarte mult la familia lui și încearcă, pe cât de mult poate, să îi țină de frații lui departe de social media și de expunerea pe Instagram.

Frații lui Justin se numesc Allie, Jazmyn, Jaxon și Bay și sunt din relațiile pe care părinții lui le-au avut în mod separat. Tătal artistului și mama acestuia, Jeremy Bieber și Pattie Mallette s-au despărțit la scurt timp după ce Justin s-a născut. Jeremy a început să se reîntâlnească cu fosta lui parteneră, Erin Wagnet în 2007 și au rezistat împreună 7 ani.

În tot acest timp, cei doi au devenit părinții lui Jazmyn și ai lui Jaxon, puștii care au apărut de multe ori alături de Justin pe covorul roșu. După despărțirea de Erin, Jeremy, tatăl lui Justin s-a căsătorit cu Chelsey care o avea din căsătoria anterioară pe Allie Rebelo. În timpul mariajului, cei doi au devenit părinții lui Bay Bieber.

Jazmyn Bieber, sora artistului are toate șansele să îi calce pe urmele fratelui său celebru. Chiar dacă are doar 13 ani, puștoaica este familiarizată cu mediul online și are deja o comunitate de 1,6 milioane de urmăritori. Jazmyn nu are de gând să se oprească aici. Sora lui Bieber vrea să cucerească și mai multă lume și, de ce nu, să își facă un job full-time din asta.