Cuza este pe val mai mult ca niciodată. După ce a bifat prezența duminică de duminică la „Super Neatza de Weekend”, a ajuns în finala „Asia Express”, a avut propria emisiune „Asia mai târziu”, acum, artistul face echipă cu Popescu la Radio ZU. 

Atunci când a plecat din Târgu Jiu, Cuza nici nu visa la succesul pe care îl are acum. Adrian Popescu, pe numele lui real a plecat la Timișoara să studieze medicina și, fix când se aștepta cel mai puțin, a decis să pună bazele unui proiect nou în industria de la noi și a lansat parodia ”Sunt un cocalar”. Deși nu avea nicio speranță cu proiectul Noaptea Târziu, în 24 de ore, parodia a depășit un milion de vizualizări și a fost difuzată în premieră la Radio ZU.

De atunci și până acum, Cuza a evoluat, iar soarta i-a surâs mai mult ca niciodată. Aceasta a început să aibă diverse proiecte TV și, de departe, una dintre cele mai mari realizări ale lui este participarea alături de prietenului lui, Emi la „Asia Express”. Cei doi au format una dintre cele mai puternice echipe de pe „Drumul Împăraților”, iar fanii le-au fost alături în fiecare stage.

Pe cât de darnic este Cuza în postări despre cariera lui, pe atât de zgârcit este în cele cu familia. Nu mulți știu că vloggerul are o soră superbă, Denisa care a avut de unde să moștenească trăsăturile frumoase. Mama lui Cuza, Iuliana Popescu le-a insuflat copiilor ei cele mai bune valori morale, iar Cuza îi este recunoscător în fiecare zi pentru asta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denisa (@dp.denisa)