Connect-R este plin de secrete. Artistul a lăsat ca până acum muzica să fie cea care vorbește despre el. Totuși, atunci când vine vorba de familie, Relu este mai sincer și mai emoționat ca niciodată. Dacă până acum doar el a fost în lumina reflectoarelor, a venit timpul ca fanii lui să facă cunoștință cu Ana Maria, sora lui.

Connect-R este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. De-a lungul timpului, artistul s-a remarcat prin stilul unic, dar și prin vocea inconfundabilă pe care o are. Până acum câteva zile, mulți dintre fanii lui nici nu știau că acesta mai are o soră. Relu face o echipă pe cinste cu Ana Maria care este contabilă în propria lui firmă. 

Cântărețul a povestit în mai multe ocazii că a crescut într-o familie cu posibilități materiale reduse și că a fost nevoit să se descurce încă de când era adolescent. A avut mai multe job-uri care nu aveau legătura cu muzica, până să dea lovitura alături de R.A.C.L.A. De exemplu, a povestit la un moment dat că vindea ziare pe stradă și așa și-a câștigat primii bani. Apoi, tatăl lui a insistat să învețe o meserie, iar Relu s-a încris la o școală de arte și meserii, unde a devenit tinichigiu auto. A lucrat o perioadă împreună cu tatăl său, după care și-a descoperit adevărata vocație: muzica. Asta face și în ziua de azi, dar e întotdeauna pregătit cu un plan de back-up.