Lidia Buble a pornit în aventura vieții ei. Artista și sora ei, Estera, fac echipă în Asia Express și au pornit pe Drumul Împăraților. Artista a plecat în aventură decisă să câștige și și-a ales un partener strategic pentru cursă: una dintre surorile ei mai mari. 

Lidia are o familie foarte numeroasă, așa că avea de unde alege, atunci când a trebuit să se gândească alături de cine va pleca în aventura Asia Express. Dintre cei 10 frați ai săi, Bubbly a ales-o pe Estera să îi fie parteneră în concurs și este hotărâtă să câștige premiul cel mare alături de ea. Estera Buble este make-ul artist și este stabilită în Austria, alături de familia ei, de câțiva ani. Sora Lidiei este căsătorită și are doi copii, pe Isaiah și pe Isaac. Chiar dacă se întâlnesc mai rar, Lidia și Estera sunt foarte apropiate și se înțeleg de minune. Nu degeaba cântăreața a ales-o pe ea pentru aventura Asia Express. 

”O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, la plecarea în Asia. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)