Fanii lui Justin Bieber cred că știu totul despre el, dar sunt departe de adevăr. Artistul ține foarte mult la familia lui și încearcă, pe cât de mult poate, să îi țină de frații lui departe de social media și de expunerea pe Instagram.

Justin Bieber postează mereu imagini cu el și cu soția lui, Hailey, dar din când în când nu strică să mai schimbe registrul. Biebs a postat pe Instagram o imagine cu două dintre surorile lui. Poza a adunat peste un milion de like-uri și sute de comentarii în care internauții le complimentau pe cele mici.

Formula completă de frați este compusă, de fapt, din patru membrii. Toți frații lui Justin se numesc Allie, Jazmyn, Jaxon și Bay și sunt din relațiile pe care părinții lui le-au avut în mod separat. Tătal artistului și mama acestuia, Jeremy Bieber și Pattie Mallette s-au despărțit la scurt timp după ce Justin s-a născut. Jeremy a început să se reîntâlnească cu fosta lui parteneră, Erin Wagnet în 2007 și au rezistat împreună 7 ani. În tot acest timp, cei doi au devenit părinții lui Jazmyn și ai lui Jaxon, puștii care au apărut de multe ori alături de Justin pe covorul roșu.

După despărțirea de Erin, Jeremy, tatăl lui Justin s-a căsătorit cu Chelsey care o avea din căsătoria anterioară pe Allie Rebelo. În timpul mariajului, cei doi au devenit părinții lui Bay Bieber.