Anul 2022 a început cu dreptul pentru câteva vedete care vor avea ocazia să experimenteze statutul de mămică. În afară de Rihanna, o altă artistă de la Hollywood se pregătește intens să facă cunoștință cu cel mai nou membru al familiei sale.

Jhene Aiko a fost foarte discretă cu viața ei personală. De data asta, paparazzi au surprins-o în timp ce se plimba în Beverly Hills alături de iubitul ei, Big Sean. În imagini, se poate vedea cum artista are o burtică de graviduță destul de proeminentă. Nu este pentru prima dată când Jhene devine mămică. Artista mai are un copil de 13 ani al cărui tată este O’Ryan.

Aiko și Big Sean au colaborat foarte mult pe plan profesional, iar din 2016 au început să formeze un cuplu. Primele zvonuri despre sarcina artistei au apărut în urmă cu câteva săptămâni, atunci când un fan a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că a văzut-o pe Jhene cu burtica de gravidă.

În 2020, Big Sean a lansat piesa „Deep reverence”, iar în versurile sale vorbea despre un copil pe care l-a pierdut. În acel moment, toată lumea s-a gândit că ar putea fi vorba despre un avort suferit de Jhene. „Should be a billionaire based on the time off I’m not taking / Probably why the s— around me get crazy and we lost the baby”