Nicole Cherry și iubitul ei urmează să devină părinți pentru prima dată. Artista a dat vestea că este însărcinată și mulți s-au întrebat cine este bărbatul alături de care a ales să își întemeieze o familie. 

Pe Nicole Cherry o știe toată lumea, dar cine este cel care i-a cucerit inima definitiv? Iubitul artistei se numește Florin Popa și este mai mare decât ea cu opt ani. Cei doi formează un cuplu de doi ani și jumătate, iar acum a venit momentul să își mărească familia. Nicole și Florin vor deveni, în câteva luni, părinții unei fetițe, după cum a anunțat chiar artista pe Instagram. Dacă Nicole este prezentă non-stop în spațiul public și pe rețelele de socializare, ei bine, iubitul ei lucrează într-un domeniu care nu are legătură cu showbiz-ul. Florin are o afacere cu telefoane mobile și deține un magazin GSM. Cel mai interesant este că tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar mai departe Cupidon și-a făcut treaba. 

Ce i-au transmis artiștii de la noi lui Nicole Cherry, după ce a anunțat că este însărcinată

Nicole Cherry a declarat în trecut că diferența de vârstă dintre ei este un avantaj și că îi place faptul că Florin este un bărbat matur. Deși se cunoșteau de când artista avea 16 ani, cei doi și-au dat seama că vor să formeze un cuplu abia după câțiva ani. S-au tatonat, iar într-un final Nicole Cherry s-a lăsat cucerită: ”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută”, a transmis Cireșica pe Instagram, atunci când a dat vestea că va deveni mămică. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)