Halsey este una dintre artistele care anul acesta va experimenta pentru prima data statutul de mămică. Marele moment se apropie cu pași repezi, așa că majoritatea fanilor se întreabă cine este tatăl celui mic și cu ce se ocupă acesta, mai ales că stă departe de social media.

Halsey este din ce în ce mai aproape de rolul de mămică. Artista și-a surprins fanii atunci când și-a anunțat sarcina pe Instagram și, în ciuda faptului că nimeni nu se aștepta la asta, Halsey și-a dorit și a plănuit mult timp acest moment. ”Sarcina mea a fost 100% planificată și am luptat din greu pentru acest bebeluș. Aș fi fost la fel de încântată și dacă se întâmpla altcumva.”

Viitoarea mămică se pare că și-a găsit, în sfârșit liniștea. După ce s-a despărțit de G-Eazy, Halsey a mai bifat câteva relații, dar niciuna nu a fost de lungă durată. La câteva luni după ce i-a spus adio lui Evan Peters, actorului din American Horror Story, Halsey a rămas în același registru și s-a combinat cu regizorul Alev Aydin. Alev s-a născut în Turcia este cunoscut pentru producțiile ”Small shots”, ”Controller”, ”Felly”, dar și multe altele.

Relația lui Halsey cu Aydin este foarte serioasă, mai ales că cei doi și-au făcut deja tatuaje pereche. Imaginea a fost postată anul trecut, în vară de Amanda Owley. Cei doi și-au scris pe picior ”Seeds”, iar fanii au interpretat asta ca fiind primul indiciu care arăta ca Halsey este însărcinată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alev Aydin (@zoneaydin)