Justin Bieber scoate câte un as din mânecă pe zi ce trece. Tocmai când fanii lui credeau că nu mai au nimic de aflat despre familia artistului, Biebs a uimit Instagramul cu o imagine în care apare familia în formulă completă. 

Justin Bieber postează mereu imagini cu el și cu soția lui, Hailey și a decis ca de data asta să schimbe registrul. Biebs a postat zilele trecute prima poză cu toți frații și surorile lui, patru la număr. Imaginea a adunat peste două milioane de like-uri și sute de comentarii în care internauții îi complimentau pe cei mici.

Frații lui Justin se numesc Allie, Jazmyn, Jaxon și Bay și sunt din relațiile pe care părinții lui le-au avut în mod separat. Tătal artistului și mama acestuia, Jeremy Bieber și Pattie Mallette s-au despărțit la scurt timp după ce Justin s-a născut. Jeremy a început să se reîntâlnească cu fosta lui parteneră, Erin Wagnet în 2007 și au rezistat împreună 7 ani. În tot acest timp, cei doi au devenit părinții lui Jazmyn și ai lui Jaxon, puștii care au apărut de multe ori alături de Justin pe covorul roșu.

După despărțirea de Erin, Jeremy, tatăl lui Justin s-a căsătorit cu Chelsey care o avea din căsătoria anterioară pe Allie Rebelo. În timpul mariajului, cei doi au devenit părinții lui Bay Bieber.