Believe it or not, aproape că a devenit un trend ca personajele de pe Netflix să formeze cupluri și în viața reală. Acum, cel mai nou cuplu care i-a uimit pe fani este cel format din două dintre cele mai controversate personaje dintr-un reality de pe Netflix.

Încurcate sunt căile dragostei, iar săgeata lui Cupidon te lovește fix când te aștepți cel mai puțin. Asta poate spune si Chrishell Stause, agenta imboliară din show-ul de pe Netflix ”Selling sunset”. Cei care au urmărit deja cele trei sezoane disponibile, au aflat că Stausse nu a avut cel mai fericit parcurs sentimental și că a aflat din media că iubitul ei se desparte de ea. Cum orice sfârșit înseamnă un nou început, de data asta, sufletul pereche al lui Chrishell nu a fost prea departe de ea. Agenta imobiliară s-a combinat cu Jason Oppenheim, unul din șefii agenției imobiliare.

They are back! ”Selling sunset” revine cu episoade și personaje noi. Află data oficială a lansării!

Cei doi și-au asumat relația postând câteva imagini pe Instagram din vacanță, acolo unde au mers alături de Mary și Romain, bunii lor prieteni. Jason a format în trecut un cuplu cu Mary, actuala lui angajată și colegă a lui Chrishell și, deși mulți se așteaptau ca asta să fie o tensiune în noul cuplu, lucrurile merg mai bine ca niciodată.