Billie Eilish este una dintre cele mai misterioase artiste. Dacă în plan muzical artista transmite cele mai puternice sentimente, în plan personal Billie nu este deloc darnică în informații.

Billie Eilish a atras toată atenția zilele trecute atunci când s-a afișat alături de Matthew Vorce. Artista a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica, California în compania actorului și  păreau foarte apropiați, iar asta i-a făcut pe fani să creadă că între ei este mai mult decât o prietenie.

Oricât de mult a încercat ”să-l ascundă” pe Matthew se pare că nu i-a reușit, așa că Billie a fost cuplată cu celebrul actor înainte ca cei doi să ofere declarații oficiale. Curiozitatea fanilor a atins mereu cote maxime atunci când a venit vorba de viața personală a artistei, așa că la un research mai atent, aceștia au aflat că Billie a mai avut o relație de care nu multă lume știe.

Ai ceva să ne spui? Billie Eilish s-a afișat alături de un bărbat misterios, iar fanii cred că este iubitul ei. Uite imaginile!

Billie a lansat propriul documentar și tot acolo a vorbit și despre relația cu Brandon Quentin Adams. Billie și Q au avut o relație intensă, dar de scurtă durată, cei doi despărțindu-se după doar un an. Billie a fost de multe ori combinată de către fani și cu Justin Bieber, dar s-a dovedit a fi doar o eroare. Billie și Justin s-au întâlnit pentru prima dată la festivalul Coachella din 2019. Artista nu s-a putut abține și a alergat către Justin, l-a luat în brațe și a început să plângă. ”Ești un artist special, nu doar prin ceea ce faci, dar și prin ceea ce ești. Dragostea ta m-a impresionat. Ești idolul multora, iar eu mă bucur că te-am văzut evoluând. Îmi amintesc întâlnirea noastră de parcă a fost ieri.”