În ultima perioadă, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Billie Eilish. Artista se pregătește să lanseze album nou, iar pe partea personală se pare că nu mai este deloc ”lonely”.

Poți fugi, dar nu te poți ascunde! Billie Eilish a fost lovită de săgeata lui Cupidon. Acum câteva săptâni, artista a blocat internetul atunci când a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica, California în compania lui Matthew Tyler Vorce. Cei doi păreau foarte apropiați, iar asta i-a făcut pe fani să creadă că între ei este mai mult decât o prietenie.

Surprinși de paparazzi de la Page Six, cei doi au refuzat să ofere declarații cu privire la ceea ce se întâmplă între ei, but you know: imaginile vorbesc de la sine. După zvonurile conform cărora între el și Billie Eilish ar fi mai mult decât o prietenie, Matthew a ales să își treacă contul de Instagram pe privat. Inteligentă mișcare!

Acum, întrebarea care este pe buzele tuturor fanilor lui Billie este cea legată de identitatea lui Matthew. Matthew Tyler Vorce cochetează cu actoria din 2012, iar pe lista lui de proiecte se numără ”Little Monsters”, ”Mother, May I Sleep With Danger?” și ”Dark Hours: Typee”.

Dacă ieșirea celor doi nu era un suficientă pentru a crede că cei doi sunt într-o relație, ei bine, mama lui Billie Eilish îl are la follow pe Mathhew. Asta spune multe!