Pandemia nu a dat-o mai deloc peste cap pe Lady Gaga. Artista a avut agenda plină de proiecte, iar acum se pregătește de marea lansare a peliculei ”House of Gucci”. Dacă în filme partenerii ei sunt unul și unul, stai să îl vezi pe cel din viața reală!

După ce în 2019 s-a despărțit de inginerul de sunet Dan Horton și a lămurit care este relația ei cu Bradley Cooper, Lady Gaga s-a afișat cu noul ei iubit. Lady Gaga a apărut în public pentru prima dată cu Michael Polansky, CEO al grupului Parker, într-o cabană din Miami.

”Are o relație cu acest bărbat de peste o lună. Au fost împreună de sărbători și este nebună după el. Au petrecut timp în Los Angeles și în afara orașului și stau mult timp acasă la ea. Îl ia cu ea peste tot pe unde merge și nu vor să stea separați”, declara în trecut o sursă apropiată artistei. 

Michael este licențiat la Harvard și se pare că i-a insuflat artistei ideea de familie mai mult ca niciodată. Lady Gaga vrea să ia o pauza de la programul agitat și cât de curând să devină mămică. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)