Charli D’Amelio poate spune că astrele s-au aliniat în favoarea ei. Vedetei nu îi merge bine doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Se pare că aceasta este într-o relație, iar iubitul ei nu este deloc străin de lumina reflectoarelor.

Viața lui Charli D’Amelio s-a schimbat radical de când a dat lovitura pe TikTok. Celebritatea a luat pe nepregătite, dar s-a adaptat destul de repede. Acum, puștoaica se învârte în cele mai exclusiviste cercuri și este prietenă cu sute de vedete. 

Charli s-a maturizat destul de mult și belive it or not, în prezent este iubita lui Landon Barker. Dacă numele acesta nu îți spune nimic, ei bine, puștiul este copilul lui Travis Barker, iubitul lui Kourtney Kardashian. Cei doi sunt abia în stadiul incipient, dar au șanse să avanseze.

Charli D’Amelio a fost timp de doi cea mai urmărită persoană de pe TikTok. Tot ea a fost și prima care a ajuns la borna de 100 de milioane, depășind-o pe adversara sa, Addison Rae.

Charli a reușit să se remarce prin originalitate și prin mișcările ei de dans, iar asta i-a adus, la finalul anului trecut, prima sută de urmăritori. Întreaga ei familie este celebră pe TikTok, iar fanii se așteptau ca Dixie, sora lui Charli să fie următoarea care ajunge la 100 de milioane. Din păcate, recordul nu a mers tot la familia lui Charli, ci la Khabi Lame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by charli (@charlidamelio)