E clar, 2021 este anul bebelușilor de celebrități. După ce Justin Timberlake, J Balvin, Smiley sau Nick Young au devenit tătici anul acesta, a venit rândul altui artist celebru să anunțe că iubita lui a născut cel de-al doilea copil.

Usher, în vârstă de 43 de ani, și iubita lui, Jenn Goicoechea, au anunțat că au devenit părinți pentru a doua oară, deși nu multă lume știa că cei doi așteptau un copil. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, pe Instagram. Usher a postat o fotografie în care se vede o parte din fața micuțului și a scris în descriere: ”Bună, numele meu este Sire Castrello Raymond... Și sunt cel mai nou membru al clanului Raymond. M-am născut pe 29 septembrie 2021, la ora 6:42 și cântăresc 3,5 kg”. 

Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Sovereign, care a venit pe lume anul trecut. Partea cea mai tare este că între copii este diferență fix un an: pe 30 septembrie 2020, Usher anunța, tot pe Instagram, că fetița lui s-a născut, puțin mai devreme decât era planificat. Acum, micuța în vârstă de doar un an a devenit deja surioara mai mare. Usher mai are doi copii, de 12 și, respectiv, 13 ani, din relația cu Tameka Foster, cu care a fost căsătorit din 2007 până în 2009. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)