La începutul anului, Nick și Priyanka anunțau că de abia așteaptă să devină părinți. Cei doi și-au exprimat atât de mult aceasta dorință, încât nu s-au lăsat până când nu a devenit realitate. Acum, fetița lor a venit pe lume și deja a primit un nume special.

În luna ianuarie, Priyanka și Nick au postat un mesaj în care îi anunțau pe toți că vor apela la o mamă surogat. Anunțul lor a venit la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că îndrăgostiții au probleme în cuplu. Nick și Pri sunt căsătoriți de trei ani și consideră că au făcut acest pas la momentul potrivit.

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să apelăm la o mamă surogat. Vă cerem, cu respect, intimitate în acest moment pentru a ne putea focusa pe familia noastră. Mulțumim frumos!”, a scris Nick pe Instagram într-o postare în care a etichetat-o pe soția lui.

Micuța a ajuns deja în familia celor doi și, cu siguranță, este unul dintre cei mai fericiți bebeluși. La cât de mult a fost dorită, aceasta are un nume special care îi va purta noroc. Maltie Marie Chopra Jonas este cea mai nouă membră a familiei Jonas care este una foarte numeroasă. „Malti” are origini sanscrite și înseamnă floarea lunii, iar „Marie” are dublă semnificație, atât steaua mării, cât și cea cu referință biblică.

Nick Jonas este singurul din familie care nu s-a grăbit să aibă copii. Frații lui mai mari, Kevin și Joe are doi, respectiv un copil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)