Jena Frumes, iubita lui Jason Derulo și-a anunțat cu câteva luni în urma sarcina pe Instagram. Cei doi părinți și-au așteptat cu nerăbdare copilul și în tot acest timp au fost foarte activi pe TikTok.

Mai bine mai târziu decât niciodată! Iubita lui Jason Derulo a născut pe 8 mai și a decis să posteze primele imagini acum. Bineînțeles că vedeta se înscrie cu succes pe lista mămicilor care nu vor să dezvăluie chipul micuților și, probabil că așa este cel mai bine pentru siguranța lor. Jena și Jason și-au dorit să devină părinți, mai ales că relația lor a evoluat foarte frumos de-a lungul timpului. Cei doi s-au cunoscut la sală, au fost izolați împreună din cauza pandemiei, iar de atunci au fost de nedespărțit. 

Parents to be. Jason Derulo și Jena Frumes au organizat gender reveal party. Așteaptă o fetiță sau un băiețel?

Jason și Jena au organizat și un gender reveal party unde au fost invitați cea mai apropiați prieteni și familia. Acum, după ce a devenit oficial mămică și a început cea mai provocatoare etapă din viața ei, Jena a împărtășit bucuria și cu fanii de pe Instagram. Modelul a postat o serie de imagini din spital, acolo unde Jason i-a fost alături în fiecare secundă, dar și de acasă. ”Câteva imagini din prima săptămână alături de micuțul nostru rege perfect sănătos. 👑🥺💛 Acum, viața are mai mult sens și sunt recunoscătoare pentru asta. Sunt foarte, foarte îndrăgostită de acest micuț și este tot ce mi-am dorit vreodată. 👶🏽🙏🏽 08/05/2021✨”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)