Halsey este în culmea fericirii. Artista a devenit mămică pentru prima dată și a vrut să împartă bucuria cu fanii ei de pe Instagram. Iubita regizorului Alev a postat prima imagine pe social media în formula completă, iar bebelușul a topit inimile tuturor.

Halsey și-a surprins fanii atunci când și-a anunțat sarcina pe Instagram și, în ciuda faptului că nimeni nu se aștepta la asta, Halsey și-a dorit și a plănuit mult timp acest moment. ”Sarcina mea a fost 100% planificată și am luptat din greu pentru acest bebeluș. Aș fi fost la fel de încântată și dacă se întâmpla altcumva.”

Înainte de a lansa cel de-al patrulea album din cariera ei, artista a primit cel mai frumos cadou: venirea pe lume a micuțului ei. Halsey a născut un bebeluș perfect sănătos și nu a mai vrut să păstreze suspansul cu privire la numele acestuia. ”Recunoștință. Pentru cea mai ”rară” și euforică naștere. Susținută de dragoste. Ender Ridley Aydin.” a scris Halsey în descrierea imaginii în care apare ea, bebelușul și iubitul artistei.

Cine este tatăl bebelușului? Regizorul Alev Aydin. Alev s-a născut în Turcia este cunoscut pentru producțiile ”Small shots”, ”Controller”, ”Felly”, dar și multe altele. Relația lui Halsey cu Aydin este foarte serioasă, mai ales că cei doi și-au făcut deja tatuaje pereche. Imaginea a fost postată anul trecut, în vară de Amanda Owley. Cei doi și-au scris pe picior ”Seeds”, iar fanii au interpretat asta ca fiind primul indiciu care arăta ca Halsey este însărcinată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)