În luna ianuarie, Priyanka și Nick au postat un mesaj în care îi anunțau pe toți că vor apela la o mamă surogat. Anunțul lor a venit la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că îndrăgostiții au probleme în cuplu. Nick și Pri sunt căsătoriți de trei ani și consideră că au făcut acest pas la momentul potrivit.

Micuța a ajuns deja în familia celor doi și, cu siguranță, este unul dintre cei mai fericiți bebeluși. La cât de mult a fost dorită, aceasta are un nume special care îi va purta noroc. Maltie Marie Chopra Jonas este cea mai nouă membră a familiei Jonas care este una foarte numeroasă. „Malti” are origini sanscrite și înseamnă floarea lunii, iar „Marie” are dublă semnificație, atât steaua mării, cât și cea cu referință biblică.

Priyanka a postat recent o poză cu Nick și cu micuța Maltie, imagine ce a adunat milioane de aprecieri. Întreaga familie a actriței a cunoscut-o pe Maltie și este inutil să precizăm că toată lumea este topită după ea. Priyanka și Nick nu au dezvăluit nici până acum care a fost motivul din spatele apelării la mama surogat, dar nici nu mai contează, atât timp cât sunt fericiți în noua familie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)