Nick Cannon a devenit tătic, din nou. Rapper-ul de 40 de ani și iubita lui sunt părinți de gemeni și le-au făcut deja cunoștință fanilor de pe Instagram cu micuții lor. 

Nick Cannon este tătic de gemeni, pentru a doua oară. Fostul soț al lui Mariah Carey și iubita lui, Abby De La Rosa au doi băieței perfect sănătoși, pe care i-au botezat Zion Mixolydian Cannon și Zillion Heir Cannon. Proaspăta mămică a postat pe Instagram un filmuleț din maternitate, în care își ține la piept bebelușii și îi privește plină de dragoste. Proaspătul tătic nu a postat încă nimic pe conturile lui de socializare, dar cu siguranță este în culmea fericirii. Odată cu nașterea gemenilor, Cannon are în total șase copii. 

Rapper-ul mai are o pereche de gemeni, din mariajul cu Mariah Carey: pe Moroccan și pe Monroe, un copil de trei ani, pe nume Golden Cannon, iar în decembrie 2020 s-a născut o fetiță, din relația cu modelul Brittany Bell. Micuța poartă numele Powerful Queen. Cannon era deja într-o relație cu actuala lui iubită când fosta a adus-o pe lume pe fiica lor. Și mai interesant este că Abby era deja însărcinată cu gemenii când fosta iubită l-a făcut tătic pe Nick Cannon.