Dwayne Johnson poate spune că a făcut-o și p-asta! După ce a dat lovitura în industria cinematografică, The Rock s-a apucat de muzică și deja a lansat prima lui piesă. Cei care au apucat să îi dea play spun că nu sună rău deloc!

Dwayne Johnson nu mai are nevoie de nicio prezentare. The Rock a cucerit cam tot ce se putea cuceri, iar acum a scos un nou as din mânecă. Dwayne a demonstrat că nu este talentat doar la actorie, ci și la muzică, așa că a lansat alături de Tech N9ne piesa ”Face Off”. Chiar dacă are o singură strofă la finalul piesei, fanii spun că nu sună rău deloc și îl încurajează pe Dwayne să cânte mai des.

”Iubesc muzica. Oricând pot să inserez în filmele în care joc și niște elemente muzicale, o fac cu cea mai mare plăcere. Mulți dintre prietenii mei sunt artiști hip hop — nume mari — și am fost întrebat de câțiva dacă nu sunt dispus să fac o colaborare. Dar trebuia să simt că e momentul potrivit. Când Tech mi-a scris, știam că vreau ca treaba asta să se întâmple.” a pus Dwayne pentru Variety.

E de pus pe repeat sau nu?