Olivia Rodrigo got from nowhere to Billboard. Puștoaica rupe topurile din afară și deja a lansat și primul ei album care a ajuns și în playlisturile celor mai tari vedete din afară. Dacă nu știi cine este Olivia și cum arăta viața ei înainte de celebritate, îți spunem noi!

Olivia Rodrigo poate spune că 2021 este anul ei. Artista a debutat direct pe primul loc în Billboard cu piesa ”Drivers Licence”, iar după ce a lansat primul album din cariera ei, ”Sour” succesul a început să îi surâdă mai mult ca oricând. Dar înainte de toate astea, Olivia nici nu visa ca numele ei să fie pe primul loc în Billboard.

Baaaaam!! A apărut diss-ul la cea mai tare piesă din Billboard. L-ai ascultat?

Adolescenta este din Temecula, California, dar acum locuiește în LA pentru a-și urma cariera. Mama ei este de origine americană, iar tatăl ei este filipinez.Olivia era cunoscută publicului ca fiind actrița din producțiile Disney, unul dintre cele mai populare roluri ale sale fiind Nini în ”High School Musical: The series”. Artista tocmai ce a împlinit anul acesta 18 ani și poate spune că she is living her dream.