Cine nu și-ar dori o prietenă precum Kylie Jenner? Unii sunt mai norocoși și se pot lăuda chiar cu miliardara ca fiind bff-ul lor. Este cazul lui Stassie, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner care îi este alături de peste 10 ani.

Stassie și Kylie sunt de nedespărțit. Cele două au fost izolate împreună pe timpul carantinei la locuința din Palm Springs a lui Kylie și dacă au trecut cu brio acest test al rezistenție, prietenia lor este indistructibilă. Recent, Kylie și-a aniversat cea mai bună prietenă, iar story-urile de pe Instagram au vorbit de la sine. Cele două sunt prietene de peste 10 ani și au împărtășit atât momente bune, cât și momente mai puțin bune. Stassie îi este profund recunoscătoare lui Kylie și a recunoscut în nenumărate rânduri că a descoperit faima datorită lui Kylie. Kylie i-a organizat lui Stassie un super party la care au fost invitate multe vedete, printre care și Hailey Bieber. 

Is there still love? Kylie Jenner și Travis Scott s-au afișat împreună în parc, iar fanii cred că cei doi s-au împăcat

Stassie este destul de cunoscută în mediul online și face parte din anturaje de staruri. Modelul are peste 10 milioane de urmăritori pe social media și a câștigat publicul de partea ei după ce a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are. Într-o perioadă, presa de peste Ocean a combinat-o cu Harry, fost participant la show-ul de pe Netflix ”Too Hot to Handle”. Stassie s-a născut și a copilărit în California, dar originile ei se trag din Grecia.